Hva er PRP?Hvordan foregår PRP behandling?

Dette er en helt naturlig behandling hvor vi bruker kundens eget blod. Dette gjør vi ved at vi tar en blodprøve med en mindre mengde blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og skilt. Deretter vil Plasmaen smøres ut på huden samtidig som vi bruker DermaPen over området som lager mikroskopiske hull i huden. Når vi er ferdige masserer vi inn resterende Plasma godt inn i overhuden, slik at overhuden også blir behandlet. DermaPen lager små hull i overflaten som gjør det lettere for huden å absorbere Plasmaen. Kombinasjonen av Plasma og DermaPen har vist seg å gjøre prosessen av hudens cellefornyelse raskere. Behandlingen er også fantastisk til forebygging! Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere. For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag vil vi smøre huden din inn med en bedøvende krem før behandlingen starter.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen?

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller fra våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer behandlingen alle?

Det er ingen former for allergiske reaksjoner, og alle kan behandles i alder 18 – 100 år, samt alle hudtyper.

Etter behandlingen:

Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager.

Hvor mange behandlinger/hyppighet:

Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.

Langtids-effekten av behandlingen:

Behandlings-effekten er langtidsvarende. Intervallene er ca 14 uker mellom behandlingene. Behandlings-effekten er langtidsvarende og de fleste trenger kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene vedlike. Bestill gratis konsultasjon med oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon, hvor våre kosmetiske behandlere kan vurdere deg og dine ønsker!