5 Myter om kosmetiske injeksjonsmidler mot rynker.Myte 1: Kosmetiske injesjoner er smertefulle

Første gang du skal utføre denne behandlingen er det vanlig å bekymre seg for at det gjør vondt. Folk tenker på nåler og de tenker på smerter. Imidlertid er nålene som brukes til kosmetiske injeksjonser veldig fine og små. Det er viktig å få frem at alle opplever smerte annerledes og har forskjellig smerteterskel. Når det gjelder injeksjoner mot rynker, sammenligner de fleste imidlertid følelsen av ansiktsinjeksjonene med et myggstikk. Det er en liten klemmefølelse, men den varer bare noen få sekunder. På Laser Clinics Norway krever antirynkebehandlinger ingen bedøvelse. Imidlertid kan et lokalbedøvelsesmiddel brukes til fillers, om nødvendig.

Myte 2: Anti-rynke-behandlinger er giftige, utrygge og farlige

Anti-rynke-behandlinger har vært i bruk i over 20 år med en lang og veletablert sikkerhetshistorie. Visste du at over 16 millioner behandlinger har blitt utført siden det først ble introdusert? Anti-rynkeinjeksjoner er laget av et renset protein (et stoff som naturlig forekommer i kroppene våre) som midlertidig får ansiktsmusklene til å slappe av, øyeblikkelig reduserer/fjerner linjer og rynker og reduserer markerte/dype rynker. I tillegg forstår vårt erfarne medisinske team av sykepleiere vitenskapen bak aldring. Med mange års erfaring og en dyp forståelse av ansiktsanatomi, vil du være i trygge hender.

Myte 3: Anti-rynkeinjeksjoner skaper et frossent/ubevegelig ansikt

En av de største mytene knyttet til rynkeinjeksjoner og kosmetiske injiserbare stoffer, er sannsynligvis at du ender opp med et unaturlig resultat og en manglende evne til å skape ansiktsuttrykk. Dette er ikke sannheten. Det handler ikke om å kvitte seg med mimikken i ansiktet. Det handler om forebygging av linjer som kan plage deg. Over tid svekkes hudens naturlige evne til å beskytte seg selv. Muskelbevegelser setter sine spor etterhvert. Anti-rynkeinjeksjoner er en rask, rimelig og effektiv rynkebehandling for å redusere eldre rynker og for å forhindre dannelsen av nye rynker.

Myte 4: Dermal Filler og injeksjoner mot rynker er det samme

Selv om begge faller under paraplybetegnelsen på injiserbare / kosmetiske injeksjoner, er dermal filler og anti-rynkeinjeksjoner veldig forskjellige - både innhold og effekt. Anti-rynkeinjeksjoner får musklene dine som kan skape fine linjer og rynker til å slappe av. Dermal Filler, derimot, gjenoppretter og tilfører volum til ansiktsvevet, noe som gir deg et mer ungdommelig og fyldig utseende. De brukes vanligvis for å legge til struktur, definisjon og symmetri i ansiktet.

Myte 5: Anti-rynkeinjeksjoner er bare for kvinner.

Dette er helt fei! Myte, myte, myte. Det er skjedd en stor forandring på menn sin livsstil de siste årene. Før handlet det kun om at menn viste seg frem med fine biler og flotte damer. I dag handler det like mye om at mannen skal føle seg vel ved å være godt trent og ha god helse. Menn blir stadig mer opptatte av sitt eget utseende, og er i større grad villige til å ta behandlinger for forebygging og vedlikehold enn de var før. ”Det er en økende tendens til at vi sammenligner oss med andre og stiller høyere krav til eget ytre så vel som det indre”, sier Dr. Sinai, fra Azzalure. Er du klar til å gi litt av fortiden din ett farvel? Det er linjene dine. Du har lov til å bremse dem. Bestill gratis konsultasjon med oss for en gratis og uforpliktende konsultasjon, hvor våre kosmetiske behandlere kan vurdere deg og dine ønsker!