Laser Hårfjerning: Den ene behandlingen du vil ønske deg startet førHvis du tenker på laserhårfjerning, er det hvorfor det er bedre å starte tidligere enn senere. De sier at gode ting tar tid, og det stemmer også for skjønnhetsbehandlinger - spesielt når det gjelder laserhårfjerning. Denne populære hårfjerningsbehandlingen kan spare deg for tid og penger på lang sikt sammenlignet med vanlig barbering og voksing, men det er noen få ting du trenger å vite før du får tak i det. Det er derfor det lønner seg å ta steget med laserhårfjerning før og senere:

Det tar tid

Laserhårfjerning kan være en veldig effektiv løsning for å bli kvitt uønsket hår, men det innebærer en tidsforpliktelse. For de beste resultatene, trenger du mer enn én behandling. Hos Laser Clinics Norway anbefaler vi typisk opptil 8 økter, med 6 uker mellom hver behandling, slik at vi kan målrette så mange av hårene i vekstsyklusen som mulig. Så hvis du tenker på å starte laserbehandlingsbehandlingene dine, er det verdt å komme på det før enn senere!

Du vil spare mer på sikt

Studier har vist at kvinner i gjennomsnitt bruker åtte uker av livet på å bli kvitt uønsket hår. For ikke å snakke om kostnadene for å få vanlige voks, barberhøvel til barbering, kremer for hårfjerning eller andre metoder. Å finne en måte å fjerne uønsket hår på kan være en utfordring. Selv om det er mange tradisjonelle alternativer for hårfjerning der ute, er de vanligvis langt ifra ideelle. Barbering er raskt, men håret vil være tilbake om noen få dager - de små kuttene og inngrodde hårene er heller ikke veldig behagelig. Voksing eller epilere vil fjerne håret grundig, slik at du ikke ser det på noen uker, men hele prosessen med å trekke håret ut av roten er bare smertefull. For ikke å nevne, det er klissete, rotete og tidkrevende. Hårfjerningskremer vil løsne hårene på få minutter, men de har en så intens, forferdelig lukt som er vanskelig for mange å takle. De kan også tørke ut huden din og forårsake irritasjon på grunn av sterke kjemiske ingredienser. Derimot er laserhårfjerning en langsiktig løsning, som betyr at jo raskere du begynner, jo raskere kan du glede deg over resultatene av behandlingene dine - og besparelsene som følger med dem!

Behandlingen er rask og enkel

Alle våre behandler er høyt opplært for å sikre at du er i de beste hender og er komfortabel under behandlingene dine. De fleste laserhårfjerningsbehandlingene tar mellom 10-20 minutter, så du er inn og ut på kort tid. Hvis du vil vite mer om hårfjerning med laser, og finne ut om dette er riktig for deg - bestill gjerne en gratis konsultasjon her.